Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731249556

Amistoso 731249556 Información oficial sobre el partido 731249556 en Hattrick

08.05.2024 17:05:00

The Hoby's Alineación oficial del equipo 'The Hoby's' en el partido 4 - 3 FC.Derksunited Alineación oficial del equipo 'FC.Derksunited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Hoby's Alineación oficial del equipo 'The Hoby's' en el partido 2 - 0 FC.Derksunited Alineación oficial del equipo 'FC.Derksunited' en el partido
Tiene suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Hoby's

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Hobys s'avançava al marcador al minut 21, després d'un rebot que va caçar en Attilio Espinosa per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 135 Minuto 26 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Bartholomäus Nienstedt va demostrar la seva experiència quan al minut 26 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 2 - 0. És un murri!
  • 109 Minuto 47 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Leo Meijlink se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de André-Joël Matoukou que va anotar el 2 - 2 per a FC.Derksunited sense cap impediment.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Hobys va ser Joseph van Egters.
  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rafael Rocha de Hobys va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 4 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Attilio Espinosa de Hobys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

FC.Derksunited

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 39 minuts quan André-Joël Matoukou va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Arseni Gordils, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 142 Minuto 87 (Gol de contra por la izquierda): André-Joël Matoukou va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de FC.Derksunited i marcant el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Tjeu Frankena haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a FC.Derksunited al minut 35.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Arseni Gordils de FC.Derksunited va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.