Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248699

Amistoso 731248699 Información oficial sobre el partido 731248699 en Hattrick

08.05.2024 14:00:00

TSV Rokycany Alineación oficial del equipo 'TSV Rokycany' en el partido 5 - 3 Ac Čelechovice Alineación oficial del equipo 'Ac Čelechovice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TSV Rokycany Alineación oficial del equipo 'TSV Rokycany' en el partido 3 - 2 Ac Čelechovice Alineación oficial del equipo 'Ac Čelechovice' en el partido
Tiene suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,3 % 7,1 % 21,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Rokycany

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Rokycany s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Razi Maor per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Rokycany va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 38 Razi Maor va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vladimír Vlas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Rokycany.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Bohumír Letocha de Rokycany va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Rokycany va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Zbyněk Gujda va poder fer el 5 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hèctor Reixachs! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Tomáš Ochman es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Kazimierz Piechnik una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Gideon Kogel va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Ac Čelechovice

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al minut 30 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Tobias Wedenberg que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 154 Minuto 77 (Gol de penalti): El jugador de Čelechovice Jörn Dahlhult va anotar des dels 11 metres al minut 77, posant el 4 - 2 al marcador.
  • 137 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 86 en Martinho Fonseca Oliveira va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Reinaldo Soto podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 4 - 3 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Čelechovice van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però Reinaldo Soto va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 梁 (Liang) 勇天 (Yongtian) de Čelechovice es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.