Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248637

Amistoso (RC) 731248637 Información oficial sobre el partido 731248637 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

Zrucoteam Alineación oficial del equipo 'Zrucoteam' en el partido 1 - 5 Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Zrucoteam Alineación oficial del equipo 'Zrucoteam' en el partido 2 - 6 Union Escabriolentos Alineación oficial del equipo 'Union Escabriolentos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,4 % 0,4 % 91,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zrucoteam

Goles Goles

  • 101 Minuto 84 (Gol por el centro): Yoon Andersen de Zrucoteam va demostrar les seves habilitats al minut 84 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Zrucoteam enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Dieter Düppenbecker no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jean-Frédéric Thierry no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Frédéric Thierry de Zrucoteam es va emportar una amonestació al minut 70 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dieter Düppenbecker.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abdelrani Belfares de Zrucoteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Union Escabriolentos

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Escabriolentos va ser finalitzada des de l'esquerra per Richárd Hursán al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, un xut de David Cuartango des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 140 Minuto 64 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Escabriolentos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en David Cuartango aconseguint el 0 - 3.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Al minut 67 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pedro Egoabil va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Richárd Hursán, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Marcos Suevos va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Raúl Martín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Cuartango després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Aitame Zaldo va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Cuartango. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 6, Qiyas Rüstəmov de Escabriolentos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.