Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731248462

Amistoso (RC) 731248462 Información oficial sobre el partido 731248462 en Hattrick

08.05.2024 12:20:00

OSAHÚRES BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OSAHÚRES BALOMPIÉ' en el partido 1 - 5 Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
OSAHÚRES BALOMPIÉ Alineación oficial del equipo 'OSAHÚRES BALOMPIÉ' en el partido 1 - 3 Magic Plantinar Alineación oficial del equipo 'Magic Plantinar' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

OSAHÚRES BALOMPIÉ

Goles Goles

  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gaby Covarrubias, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Magic Plantinar

Goles Goles

  • 105 Minuto 2 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 2, Enaitz Bizi va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Veselin Ivanov que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, Plantinar va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Humberto Pardo, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Humberto Pardo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jesse Tossavainen va anar directament als peus de Veselin Ivanov que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.
  • 181 Minuto 91 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Enaitz Bizi de Plantinar l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 91 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Pablo Pellón va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Íñigo Manrique Rojas quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Carlos Robles Acuña, però la pilota va topar amb el travesser.