Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731246281

Amistoso (RC) 731246281 Información oficial sobre el partido 731246281 en Hattrick

07.05.2024 18:20:00

Hamburg High Horizon Alineación oficial del equipo 'Hamburg High Horizon' en el partido 0 - 3 VfL Kleinenbroich Alineación oficial del equipo 'VfL Kleinenbroich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hamburg High Horizon Alineación oficial del equipo 'Hamburg High Horizon' en el partido 1 - 3 VfL Kleinenbroich Alineación oficial del equipo 'VfL Kleinenbroich' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamburg High Horizon

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Diogo José Duarte gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 212 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Modorok Fuchsbauer va estar a punt d'empatar per a Hamburg quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Paul Kölichen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giobbe Cristauro.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Allister Bull de Hamburg va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

VfL Kleinenbroich

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): Kleinenbroich agafava avantatge al minut 9 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bert Großkreutz amb mestria.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Rob Dedobbeleer de Kleinenbroich va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, György Meksz va pentinar un córner cap al segon pal que Philipp Geyer va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53 Matthias Ravensbergen va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Bert Großkreutz, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, el Kleinenbroich va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Rob Dedobbeleer s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Kleinenbroich quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Magnus Lennart Höretzeder va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philipp Geyer de Kleinenbroich va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.