Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245673

Amistoso 731245673 Información oficial sobre el partido 731245673 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Los Tocaos Alineación oficial del equipo 'Los Tocaos' en el partido 3 - 1 rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Tocaos Alineación oficial del equipo 'Los Tocaos' en el partido 4 - 0 rivendel club birras Alineación oficial del equipo 'rivendel club birras' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tocaos

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 del partit, el jugador Oleksandr Gobela de Tocaos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 124 Minuto 51 (Gol de penalti): Al minut 51 l'àrbitre va premiar Tocaos amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Antoni Wszędzibój va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Luis Garbuna va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Garbuna va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Tocaos per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per José María Canseco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan José María Canseco de Tocaos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): En Luis Garbuna es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Antoni Wszędzibój, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

rivendel club birras

Goles Goles

  • 136 Minuto 12 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Oleksandr Gobela es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Yuri Catallo per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 12 passava a ser 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): rivendel van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 15, però Alin Baranai va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.