Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731245367

Amistoso (Int., RC) 731245367 Información oficial sobre el partido 731245367 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 2 - 0 communist garbidge Alineación oficial del equipo 'communist garbidge' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 3 - 0 communist garbidge Alineación oficial del equipo 'communist garbidge' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NAITO contenien la respiració mentre en Ghaïth Chaoufi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Samuel Aguirre es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Adrià Esmel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 69 (Ocasión de falta): En Felipe Sáenz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, 窦 (Dou) 永奇 (Yongqo) de NAITO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eriberto Gámez de NAITO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gonzalo Caseda de NAITO es va guanyar la targeta groga merescudament.

communist garbidge

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de communist va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zac Key, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.