Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731244388

Amistoso (Int.) 731244388 Información oficial sobre el partido 731244388 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

F.C. GLADIATOR Alineación oficial del equipo 'F.C. GLADIATOR' en el partido 4 - 7 U.D.Leiria Alineación oficial del equipo 'U.D.Leiria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C. GLADIATOR Alineación oficial del equipo 'F.C. GLADIATOR' en el partido 1 - 5 U.D.Leiria Alineación oficial del equipo 'U.D.Leiria' en el partido
Tiene bastante suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. GLADIATOR

Goles Goles

  • 115 Minuto 37 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 37 minuts de joc, Dario Maruzzo, corrent com un esperitat, superà primer Lionel Pita per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Giorgio Alviggi, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. GLADIATOR es posava per davant!
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 del partit, el jugador Dario Maruzzo de GLADIATOR va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 101 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Ernest Długosz es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 6, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alex Campagna es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

U.D.Leiria

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gaspar Orleans Borbón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a U.D.Leiria.
  • 161 Minuto 39 (Gol por el centro): U.D.Leiria van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 39, quan João Frias va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Tuval Feigelstock de U.D.Leiria va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Per Buene va poder marcar tot sol el 3 - 4.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Al 51 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a U.D.Leiria augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Viktor Dauerlein es rifés el porter i marqués el 3 - 5.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, un xut de Per Buene des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 6 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 4 - 7 per sobre quan Tuval Feigelstock va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Viktor Dauerlein va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Mateusz Bukowski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Eleutério Azevedo després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mateusz Bukowski va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Viktor Dauerlein de U.D.Leiria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.