Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731243712

Amistoso (Int.) 731243712 Información oficial sobre el partido 731243712 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

TeReviento FC Alineación oficial del equipo 'TeReviento FC' en el partido 5 - 4 TE REVIENTO FC Alineación oficial del equipo 'TE REVIENTO FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TeReviento FC Alineación oficial del equipo 'TeReviento FC' en el partido 4 - 1 TE REVIENTO FC Alineación oficial del equipo 'TE REVIENTO FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TeReviento FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): TeReviento s'avançava al marcador al minut 4, després d'un rebot que va caçar en Alphonse Nthwane per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Aleksa Arsenijević va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 29.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Joachim Tabisz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, TeReviento es posava per davant 3 a 2.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): TeReviento va augmentar la diferència quan Alphonse Nthwane no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 109 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Joel Butcher va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En 郑 (Zheng) 宏发 (Hongfa) va aprofitar el regal, anotant el 4 - 4.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Niklaus Saint-Arnaud, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 27 minuts, en Felipe Barroso no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aleksa Arsenijević per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nick Byron va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip TeReviento Niklaus Saint-Arnaud quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Raimundo Daemon l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

TE REVIENTO FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador visitant Brad Denton va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 24 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): REVIENTO agafava avantatge al minut 26 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Kerry Charles amb mestria.
  • 153 Minuto 85 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Russell Cooper va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el REVIENTO va reduir diferències al marcador: 4 - 3 al minut 85.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Darren Davies Beasley de REVIENTO es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Darren Davies Beasley es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En John Critchlow es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stephen Parmenter de REVIENTO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.