Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242494

Amistoso 731242494 Información oficial sobre el partido 731242494 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 2 - 1 wololom57 Alineación oficial del equipo 'wololom57' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Mitocondria CF Alineación oficial del equipo 'Real Mitocondria CF' en el partido 3 - 1 wololom57 Alineación oficial del equipo 'wololom57' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,8 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mitocondria CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Jorge Vicente Gómez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 124 Minuto 64 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 64 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Marco Crasto llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mitocondria, l'equip va recuperar la pilota al minut 11 i va contraatacar. En Hoàng Thanh Tâm va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Després de 21 minuts, Polat Abaç va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Al minut 70 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Vicente Gómez de Mitocondria va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Polat Abaç.

wololom57

Goles Goles

  • 136 Minuto 12 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Rick Alba encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Juho Råman anotar per a wololom57 el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Abdelouakil Mernissi que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): wololom57 va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Diamantino Pais va anar a parar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): wololom57 va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 52, quan Juho Råman va quedar-se sol davant el porter Gabon Sagarminagaibarra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Fernando Malpica, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Peter Stith de wololom57 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.