Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242475

Amistoso (Int.) 731242475 Información oficial sobre el partido 731242475 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 4 - 3 Vidámság fc Alineación oficial del equipo 'Vidámság fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kitano F.C. Alineación oficial del equipo 'Kitano F.C.' en el partido 5 - 1 Vidámság fc Alineación oficial del equipo 'Vidámság fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kitano F.C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Boucounta Sall llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Kitano, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Benjamin Boudin per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 els aficionats van embogir quan en Jakob Michaelshoven va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Kitano.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Boucounta Sall ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Kitano es posava per davant 4 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Saddam Jarar arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Boucounta Sall del Kitano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Anacleto Cortez quasi marca en una jugada assajada de córner que Vukašin Adamović havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Elric Christin va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Gergely Czéh va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): En Anacleto Cortez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Saddam Jarar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vidámság fc

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Levente Nováki arribés a peus de Otto Samhuber, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Vidámság el 1 - 1.
  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Attila Kajtár per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del Vidámság va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Otto Samhuber, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.