Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731242058

Amistoso (Int.) 731242058 Información oficial sobre el partido 731242058 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Voll-Damm FC Alineación oficial del equipo 'Voll-Damm FC' en el partido 6 - 0 FC Landebanden Alineación oficial del equipo 'FC Landebanden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Voll-Damm FC Alineación oficial del equipo 'Voll-Damm FC' en el partido 9 - 0 FC Landebanden Alineación oficial del equipo 'FC Landebanden' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Voll-Damm FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20 els aficionats van embogir quan en Jimmi Lyst va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Voll-Damm.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Voll-Damm a 2 - 0. Paolo Rem Picci va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, Voll-Damm va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Paolo Rem Picci, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Voll-Damm va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Aníbal Aguilar progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Heinz Ilko va augmentar la diferència de Voll-Damm a 5 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Aníbal Aguilar es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ugo Melson va ridiculitzar a en Rinos Fridatos amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Paolo Rem Picci va entorpir al marcador d'en Jimmi Lyst per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 230 Minuto 41 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Heinz Ilko, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 50 quan Paolo Rem Picci de Voll-Damm gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 207 Minuto 89 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Voll-Damm va ser a punt de marcar al minut 89, quan el seu jugador Heinz Ilko va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Jürgen Martina, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

FC Landebanden

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wubetu Dinka de FCL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Wubetu Dinka de FCL per doble groga al minut 89.