Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731241668

Amistoso 731241668 Información oficial sobre el partido 731241668 en Hattrick

01.05.2024 15:05:00

stade Quimperois Alineación oficial del equipo 'stade Quimperois' en el partido 4 - 0 Shadow Brigade Alineación oficial del equipo 'Shadow Brigade' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
stade Quimperois Alineación oficial del equipo 'stade Quimperois' en el partido 2 - 0 Shadow Brigade Alineación oficial del equipo 'Shadow Brigade' en el partido
Tiene suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stade Quimperois

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Quimperois. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Théo Beatrix xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Als 44 minuts, Benny Saussez va ampliar l'avantatge de Quimperois amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Quimperois va augmentar la diferència quan Médéric Hebrard no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 87 minuts, el tirador de faltes del Quimperois va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Florimond Clenet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Abdelouakil Bencheroune de Quimperois va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Yuriy Chukhnin es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Shadow Brigade

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Brigade sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pavel Steblin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 44 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 205 Minuto 58 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Arvaidas Plačas marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Piergiuseppe Pigliafreddo que va xutar a fora per molt poc.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Brigade va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Karl Kelleher, però el porter rival va fer una gran aturada.