Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239822

Amistoso (Int.) 731239822 Información oficial sobre el partido 731239822 en Hattrick

01.05.2024 20:00:00

Elbow Rangers Alineación oficial del equipo 'Elbow Rangers' en el partido 5 - 7 Larini Calcio Alineación oficial del equipo 'Larini Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Elbow Rangers Alineación oficial del equipo 'Elbow Rangers' en el partido 1 - 8 Larini Calcio Alineación oficial del equipo 'Larini Calcio' en el partido
Tiene mucha potra 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elbow Rangers

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Felix Seckach de Rangers, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Rangers pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tomas Ivarsson va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Als 31 minuts de joc, els nois de Rangers van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Viktor Meidert augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Gottfrid Olsson va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Rangers, Elmer Beckblom, que va marcar, sense saber com, el 4 - 3.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 82, Lolo Canellas de Rangers empatava el partit: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 26 quan Elmer Beckblom de Rangers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Larini Calcio

Goles Goles

  • 153 Minuto 21 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Larini seguien lluitant fins al final. Al minut 21, fruit d'aquests esforços, Paolo Arenella va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 36 (Gol por el centro): Un mica després, Franciszek Szczupakowski de Larini va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Als 50 minuts de partit, Chance Cameron de Larini va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Chance Cameron que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador de Larini Bjørnar Thomassen va aconseguir el 4 - 5 per als visitants al minut 77 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): Larini va passar a dominar el partit per 5 - 6 després d'un golàs de falta de Théo Pirot.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Théo Pirot va augmentar l'avantatge de Larini a 5 - 7 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Larini va estar a punt d'arribar en un córner. En Chance Cameron va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernard Prpić de Larini va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.