Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731239548

Amistoso (Int., RC) 731239548 Información oficial sobre el partido 731239548 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 1 - 2 Emolan Ron Jeremyt Alineación oficial del equipo 'Emolan Ron Jeremyt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atlhetic Xigró Alineación oficial del equipo 'Atlhetic Xigró' en el partido 1 - 5 Emolan Ron Jeremyt Alineación oficial del equipo 'Emolan Ron Jeremyt' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,9 % 0,1 % 97,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlhetic Xigró

Goles Goles

  • 190 Minuto 18 (Gol de falta): El Jandro Ovando va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Atlhetic. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Koldo Sagarmin hauria d'haver estat gol al minut 74 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Claudio Piergallini va estar a punt de marcar al minut 84 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlhetic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 87, però en Rodrigo Olalalde va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Danijel Sepčić de Atlhetic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Rives de Atlhetic es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Emolan Ron Jeremyt

Goles Goles

  • 163 Minuto 30 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 30 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Ricardo Dorigo marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Jeremyt va ser finalitzada des de l'esquerra per Kari Nevanperä al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 22 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Jeremyt tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Tuomas Mikkonen ho va intentar al minut 22 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Feliks Vahala ja els havia advertit que el porter contrari, en Nicola Didò, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 54 (Ocasión tiro lejano): El Jeremyt se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 54, en Tuomas Mikkonen va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Kari Nevanperä, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Jeremyt va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kari Nevanperä de Jeremyt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Jyrki Kitula després que el jugador de Jeremyt li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.