Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238534

Amistoso 731238534 Información oficial sobre el partido 731238534 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Gazafellos2 Alineación oficial del equipo 'Gazafellos2' en el partido 0 - 0 Nueva Rumansa F.C Alineación oficial del equipo 'Nueva Rumansa F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gazafellos2 Alineación oficial del equipo 'Gazafellos2' en el partido 0 - 1 Nueva Rumansa F.C Alineación oficial del equipo 'Nueva Rumansa F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gazafellos2

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gazafellos2 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Robert Eliasen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 206 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 41 minuts de joc, Abel Abello semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Abel Abello va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): El Gazafellos2 va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 70, però en Nikos Savvaidis va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Gazafellos2 van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Avelino Firmino va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Nueva Rumansa F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 74 (Ocasión de falta): El Rumansa va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 74 amb un llançament de falta perillós. En Suso Tradacete però, la va tirar centrada i amb poca potència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Vielva de Rumansa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.