Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731238455

Amistoso 731238455 Información oficial sobre el partido 731238455 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido 0 - 6 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Almoines C.F. Alineación oficial del equipo 'Almoines C.F.' en el partido 0 - 2 HammerTeam Alineación oficial del equipo 'HammerTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Almoines C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 35 (Ocasión de falta): Almoines va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 35, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xurio Iruregi de Almoines va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

HammerTeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Aake Piipponen va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de HammerTeam, Manuel Alberto Cota, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 183 Minuto 24 (Gol por la derecha): Al minut 24, HammerTeam va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Víctor Sacaluga, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Manuel Alberto Cota va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 30, i va fer pujar el 0 - 3 per a HammerTeam.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Alfredo Sabasquida va anar directament als peus de Fayçal Jiménez que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Aake Piipponen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Karl-Ivar Sedhult va augmentar l'avantatge de HammerTeam a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a HammerTeam al minut 14, però el xut de Florencio Portomeñe va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Alberto Cotón, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 32 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. HammerTeam va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 64 (Ocasión de falta): Angel Shandarov va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Florencio Portomeñe que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aake Piipponen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Florencio Portomeñe després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Angel Shandarov va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fayçal Jiménez.