Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731236127

Amistoso (Int.) 731236127 Información oficial sobre el partido 731236127 en Hattrick

01.05.2024 04:15:00

RONALDO GIOVANNI E GIACOMO Alineación oficial del equipo 'RONALDO GIOVANNI E GIACOMO' en el partido 3 - 5 Pico Football Club Alineación oficial del equipo 'Pico Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RONALDO GIOVANNI E GIACOMO Alineación oficial del equipo 'RONALDO GIOVANNI E GIACOMO' en el partido 0 - 4 Pico Football Club Alineación oficial del equipo 'Pico Football Club' en el partido
Tiene bastante suerte 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RONALDO GIOVANNI E GIACOMO

Goles Goles

  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Götz Mering va donar a ICORTI un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 els aficionats van embogir quan en Wilson Kela va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de ICORTI.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ICORTI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Levi Kline va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El ICORTI va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Levi Kline va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Globi Migner de ICORTI va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pico Football Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 44 minuts Gregorio Contreras va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): PFC van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 49, quan Changez Wattoo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 137 Minuto 56 (Gol evento especial extremo + rematador): Marcell Nemczov va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 56 de joc. Emanuel Nieminem es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Aleksander Jezior va augmentar l'avantatge de PFC a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Diedrich Kästle, que va ser qui va marcar 3 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 16, quan en Jesús Virto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Marcell Nemczov quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 237 Minuto 42 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Changez Wattoo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Emanuel Nieminem va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): PFC va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Diedrich Kästle que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Jesús Virto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Patrick Quichocho, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Virto de PFC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.