Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234821

Amistoso (Int., RC) 731234821 Información oficial sobre el partido 731234821 en Hattrick

01.05.2024 17:25:00

esmalusilo Alineación oficial del equipo 'esmalusilo' en el partido 0 - 5 Cojos c.f Alineación oficial del equipo 'Cojos c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
esmalusilo Alineación oficial del equipo 'esmalusilo' en el partido 0 - 2 Cojos c.f Alineación oficial del equipo 'Cojos c.f' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

esmalusilo

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Gisbert Rigters va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Pascal Glansbeek aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dirk-Jan Tax de esmalusilo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Cojos c.f

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cojos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Dusit Wongchompuu.
  • 184 Minuto 19 (Gol de penalti): Passaven 19 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Egidio Berti va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al 29 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cojos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Oded Moreno es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Cojos va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Dusit Wongchompuu.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Egidio Berti va incrementar l'avantatge a 0 - 5 per a Cojos gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cojos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Georg Rambratt va sortir per sobre el travesser.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Georg Rambratt va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.