Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731234248

Amistoso (Int., RC) 731234248 Información oficial sobre el partido 731234248 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido 1 - 5 Piranhas Fotbal Club Alineación oficial del equipo 'Piranhas Fotbal Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.C. FutCat Alineación oficial del equipo 'F.C. FutCat' en el partido 1 - 7 Piranhas Fotbal Club Alineación oficial del equipo 'Piranhas Fotbal Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. FutCat

Goles Goles

  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): FutCat s'avançava al marcador al minut 25, després d'un rebot que va caçar en Nicasio Olmedo Halcón per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): Amb 11 minuts disputats, Chavdar Getov gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Baba Lingani va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): FutCat va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Manuel Serna va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): FutCat va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Georgiy Lekanov va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Baba Lingani va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): FutCat va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Albert Maruny va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Piranhas Fotbal Club

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Piranhas van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Brendon Matern va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Amb 40 minuts jugats, Niccolò Tamanza de Piranhas va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Hamadou Nignan de Piranhas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 47 de partit.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Piranhas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Hamadou Nignan, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Piranhas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Krister Kylmäluoma es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Noël van Ierland va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Tom Andreasson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Rosado, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noël van Ierland després de 66 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alfonso Rosado va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Artur Morgado de Piranhas es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Brendon Matern de Piranhas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.