Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731232305

Amistoso (Int., RC) 731232305 Información oficial sobre el partido 731232305 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

Beer Crew Alineación oficial del equipo 'Beer Crew' en el partido 6 - 0 Nannibiuss and Friends Alineación oficial del equipo 'Nannibiuss and Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Beer Crew Alineación oficial del equipo 'Beer Crew' en el partido 3 - 0 Nannibiuss and Friends Alineación oficial del equipo 'Nannibiuss and Friends' en el partido
Tiene bastante suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beer Crew

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Beer va ser Paco Gómez.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Beer va aconseguir el 2 - 0 quan Brou Ndouma va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Beer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivar Kronwald progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kacper Obrocki va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 67 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Beer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Liam Fitzgerald va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paolo Milzoni, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Beer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Beer va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ivar Kronwald ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Liam Fitzgerald va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 32 (Ocasión evento especial rápido + pase): Marc Atmetlló va marxar per velocitat al minut 32 i va fer una passada de la mort a Brou Ndouma, però aquest va fallar.
  • 239 Minuto 48 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Giovanni Canton va ridiculitzar a en Heiner Marweg amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Nannibiuss and Friends

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Nannibiuss va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Tito Cattani va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Walter Soland no va ser aprofitada per en Heiner Marweg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.