Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230743

Amistoso (Int.) 731230743 Información oficial sobre el partido 731230743 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

Fortuna Linden Alineación oficial del equipo 'Fortuna Linden' en el partido 2 - 2 Boskoop FC Alineación oficial del equipo 'Boskoop FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Fortuna Linden Alineación oficial del equipo 'Fortuna Linden' en el partido 0 - 6 Boskoop FC Alineación oficial del equipo 'Boskoop FC' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Linden

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Fortuna va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 14 Hendrik Kraenzlein va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Tibor Reicherz arribés a peus de Markward Kortüm, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fortuna el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fortuna va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 49, però en Dustin Danats va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 207 Minuto 50 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Lars André Zohmann de Fortuna no va ser gol per ben poc.

Boskoop FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Wienand van Remmen va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Lars André Zohmann per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Boskoop es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Jean-Marie Duivenbode es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Jean-Marie Duivenbode va estar a punt de posar per davant a Boskoop amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marlon Hannabuss va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Boskoop va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marlon Hannabuss va desviar el xut final de Jack Lunter després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Boskoop que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jack Lunter, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Marlon Hannabuss, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Wienand van Remmen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.