Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230203

Amistoso (Int., RC) 731230203 Información oficial sobre el partido 731230203 en Hattrick

01.05.2024 13:00:00

FC WARRIOR78 Alineación oficial del equipo 'FC WARRIOR78' en el partido 5 - 2 Petter ers fk Alineación oficial del equipo 'Petter ers fk' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC WARRIOR78 Alineación oficial del equipo 'FC WARRIOR78' en el partido 3 - 1 Petter ers fk Alineación oficial del equipo 'Petter ers fk' en el partido
Tiene suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC WARRIOR78

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Kamil Šuhaj va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en William León va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de WARRIOR78.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): WARRIOR78 va augmentar la diferència quan Jonathan Reau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del WARRIOR78 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Guifré Vieira va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jonathan Reau es va introduir dins la defensa central al minut 73, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Ibrahim Rameez del WARRIOR78 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Ibrahim Rameez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 9, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 el WARRIOR78 va posar setge sobre la defensa central visitant però en Patrick Röh no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 22 (Ocasión de falta): En Jonathan Reau tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Petter ers fk

Goles Goles

  • 115 Minuto 8 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Bo-Lennart Gunnarsson era molt més ràpid que el defensa Adrian Gugonea. Al minut 8, el jugador de Petter va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 70 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 2 quan Mikael Claesson va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 70 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Petter va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Manuel Just va quedar-se sol davant el porter Przemysław Pilawa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Petter va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Manuel Just, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Mikael Stensson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.