Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230043

Amistoso (RC) 731230043 Información oficial sobre el partido 731230043 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Riverino FC Alineación oficial del equipo 'Riverino FC' en el partido 4 - 1 Tocaeta de Pom Alineación oficial del equipo 'Tocaeta de Pom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Riverino FC Alineación oficial del equipo 'Riverino FC' en el partido 2 - 3 Tocaeta de Pom Alineación oficial del equipo 'Tocaeta de Pom' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,5 % 8,7 % 68,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverino FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Bernat Nogueras, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passats 61 minuts, Edmund Wacek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Riverino es posava per davant!
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Riverino va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Ladislav Ziaťko des de dins de l'àrea.
  • 135 Minuto 78 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Josep Ramon Marrot va xutar directament a porteria i va marcar el 4 - 1. L'experiència és un grau!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enzo Pettinato de Riverino amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tocaeta de Pom

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Bogdan Skrzęta va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bogdan Skrzęta ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Bogdan Skrzęta al minut 27 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tarvo Pöntinen quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Octav Izvernari la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Tocaeta havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Tocaeta va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Pedro Moreno Pidal no va poder controlar.