Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229928

Amistoso (Int.) 731229928 Información oficial sobre el partido 731229928 en Hattrick

01.05.2024 20:00:00

Kalles kotletter Alineación oficial del equipo 'Kalles kotletter' en el partido 4 - 1 Galactice Heroes Alineación oficial del equipo 'Galactice Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kalles kotletter Alineación oficial del equipo 'Kalles kotletter' en el partido 1 - 1 Galactice Heroes Alineación oficial del equipo 'Galactice Heroes' en el partido
Tiene bastante suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kalles kotletter

Goles Goles

  • 115 Minuto 18 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, José Manuel Legnani era molt més ràpid que el defensa Atanas Popov. Al minut 18, el jugador de kotletter va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): En Rickard Säfhult va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kotletter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Héctor Armijo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 35 minuts de joc, Héctor Armijo, corrent com un esperitat, superà primer Recep Ugan per velocitat, i després el porter posant el 4 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Galactice Heroes

Goles Goles

  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Galactice va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 40 va arribar el 4 - 1 quan en Veselin Chervenakov va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): El Galactice se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 42, en Konstantin Vukovski va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Atanas Popov de Galactice va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.