Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229820

Amistoso (Int.) 731229820 Información oficial sobre el partido 731229820 en Hattrick

01.05.2024 08:30:00

LeFort Alineación oficial del equipo 'LeFort' en el partido 5 - 2 Bazzie Boys United Alineación oficial del equipo 'Bazzie Boys United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
LeFort Alineación oficial del equipo 'LeFort' en el partido 8 - 1 Bazzie Boys United Alineación oficial del equipo 'Bazzie Boys United' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LeFort

Goles Goles

  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Borislav Odnodvortsev estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Maksim Pyrkh va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 14.
  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador Nuri Alkan de LeFort, després de 26 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): En Nuri Alkan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LeFort pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vitaliy Korzin va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): LeFort va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Michele Presutti va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 22 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Maksim Pyrkh? Un error clamorós seu va donar a Albert-Henk van Geuns una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nuri Alkan per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enzo Deetman va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vitaliy Korzin de LeFort va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Nuri Alkan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Bazzie Boys United

Goles Goles

  • 161 Minuto 25 (Gol por el centro): Als 25 minuts de partit, Rex Burggraaf de Bazzie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Un mica després, Albert-Henk van Geuns de Bazzie va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joes van Brouwershaven de Bazzie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.