Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229460

Amistoso 731229460 Información oficial sobre el partido 731229460 en Hattrick

01.05.2024 17:05:00

FC VoetbalVrouwen Alineación oficial del equipo 'FC VoetbalVrouwen' en el partido 3 - 0 Milaj Alineación oficial del equipo 'Milaj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC VoetbalVrouwen Alineación oficial del equipo 'FC VoetbalVrouwen' en el partido 4 - 0 Milaj Alineación oficial del equipo 'Milaj' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC VoetbalVrouwen

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Joël Siby va saber trobar la xarxa rival. VoetbalVrouwen desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Aidan Boylan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a VoetbalVrouwen.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): VoetbalVrouwen va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Markus Haimberger en un 1 contra 1 amb el porter Henkjan Heun, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Aidan Boylan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VoetbalVrouwen se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Henkjan Heun al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Janko Kezele va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Markus Haimberger, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Diego Delgadillo de VoetbalVrouwen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Naum Kitanov de VoetbalVrouwen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Janko Kezele després que el jugador de VoetbalVrouwen li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Naum Kitanov se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Milaj

Goles Goles

  • 125 Minuto 87 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 3 - 0 el va marcar Silvio D'Agata a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): László Baboss de Milaj va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.