Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228850

Amistoso (Int., RC) 731228850 Información oficial sobre el partido 731228850 en Hattrick

01.05.2024 07:00:00

Yangzhou Dayunhe Alineación oficial del equipo 'Yangzhou Dayunhe' en el partido 1 - 4 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Yangzhou Dayunhe Alineación oficial del equipo 'Yangzhou Dayunhe' en el partido 0 - 2 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yangzhou Dayunhe

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Yangzhou va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en 刘 (Liu) 偌成 (Ruocheng) aconseguint el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Yangzhou van sortir al contraatac amb encert al minut 91, però 唐 (Tang) 昂 (Ang) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 张 (Zhang) 德荣 (Derong) de Yangzhou amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 耿 (Geng) 顺清 (Shunqing) de Yangzhou va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Sporting Gretha

Goles Goles

  • 118 Minuto 35 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 35, el Sporting va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Salvatore Maldini, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, Salvatore Maldini de Sporting va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Leonard Schutter, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 1 - 4, van tocar-la en curt per tal que Cem Barut xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Salvatore Maldini ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Yangzhou. La jugada d'estratègia del Sporting per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Leonard Schutter va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sporting va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de William Mauricio Gottardi va sortir per sobre el travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Tauirai Vahirua després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 万 (Wan) 安新 (Anxin) va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de William Mauricio Gottardi. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.