Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228234

Amistoso (RC) 731228234 Información oficial sobre el partido 731228234 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

C.f Málaga Alineación oficial del equipo 'C.f Málaga' en el partido 3 - 0 Real Villarreal de Huerva Alineación oficial del equipo 'Real Villarreal de Huerva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.f Málaga Alineación oficial del equipo 'C.f Málaga' en el partido 2 - 1 Real Villarreal de Huerva Alineación oficial del equipo 'Real Villarreal de Huerva' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.f Málaga

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador Ville Issakainen de Málaga, després de 27 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Okan Mutluer va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Ángel Mealla es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Málaga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en František Zajíc progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Nikos Sfakianakis gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juan Luis Meléndez Vidal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Ralf-Arno Salzinger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Ville Issakainen de Málaga gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Nikos Sfakianakis, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ralf-Arno Salzinger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Real Villarreal de Huerva

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 42 (Ocasión tiro lejano): El Villarreal se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 42, en Siavash Gholamnejad va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 53 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Villarreal tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Thankred Kuffner ho va intentar al minut 53 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tom Passenberg de Villarreal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.