Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227020

Amistoso (Int.) 731227020 Información oficial sobre el partido 731227020 en Hattrick

01.05.2024 21:55:00

Muletas f.c. Alineación oficial del equipo 'Muletas f.c.' en el partido 2 - 5 FC Raciechowice Alineación oficial del equipo 'FC Raciechowice' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Muletas f.c. Alineación oficial del equipo 'Muletas f.c.' en el partido 2 - 5 FC Raciechowice Alineación oficial del equipo 'FC Raciechowice' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,2 % 3,6 % 78,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Muletas f.c.

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Muletas contenien la respiració mentre en Vasco Deus s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 100 Minuto 55 (Gol de falta): Youssouf Hassani va reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 55.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Muletas va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 91 que Waldemar Knobloch no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Davide Sapata.

FC Raciechowice

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): Raciechowice van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 16, quan Wiktor Jarmuziewicz va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): En Wespazjan Styburski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 26 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al 36 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Raciechowice augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ignacy Szpara es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Gerry Hunninck va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 2 - 4 per a Raciechowice.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gerard Mikuś de Raciechowice l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 86 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 8, en un 1 contra 1 amb el porter, però Anselmo da Cunha va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Julen Sánchez Saviñón des de l'esquerra.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jędrzej Fabiniak no va ser aprofitada per en Ignacy Szpara que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.