Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226894

Amistoso (RC) 731226894 Información oficial sobre el partido 731226894 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido 5 - 2 Ajax Pino AFC Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido 4 - 1 Ajax Pino AFC Alineación oficial del equipo 'Ajax Pino AFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Warriors C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, WARRIORS aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Norbert Erfeldern va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 47 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 47, Jaime Abejaro de WARRIORS empatava el partit: 2 - 2.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): WARRIORS, atacant per l'esquerra al minut 50, va aprofitar el magnífic llançament de Jaime Abejaro per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Bruno Branco va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Bertie Barker va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 72 el resultat passava a ser de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36, Oskar Bugla arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Joakim Falkquist va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Norbert Erfeldern de WARRIORS va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 40, però no va estar gaire encertat.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Espiridião Provonost, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Ajax Pino AFC

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Biel Tellosa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Biel Tellosa sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 37 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ajax va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Bruno Luedtke, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.