Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226700

Amistoso (Int.) 731226700 Información oficial sobre el partido 731226700 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Leonessa d'Italia Alineación oficial del equipo 'Leonessa d'Italia' en el partido 1 - 1 Pesadilla roja Alineación oficial del equipo 'Pesadilla roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Leonessa d'Italia Alineación oficial del equipo 'Leonessa d'Italia' en el partido 2 - 0 Pesadilla roja Alineación oficial del equipo 'Pesadilla roja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leonessa d'Italia

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Leonessa contenien la respiració mentre en Phyo Ko Ko s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Andrea Giuseppe Compania va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Leonessa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 58 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jeanloup Selders ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hryhorii Potapenko de Leonessa es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Phyo Ko Ko de Leonessa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Pesadilla roja

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Pesadilla va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Edoardo Bellinvia la va transformar en el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Edoardo Bellinvia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pesadilla va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Olexandr Ganshin va sortir per sobre el travesser.
  • 235 Minuto 87 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ulrich Nobs gairebé marca per a Pesadilla al minut 87 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.