Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225921

Amistoso (Int.) 731225921 Información oficial sobre el partido 731225921 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Sporting Dominante Alineación oficial del equipo 'Sporting Dominante' en el partido 1 - 5 Wilki Wrocław Alineación oficial del equipo 'Wilki Wrocław' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Sporting Dominante Alineación oficial del equipo 'Sporting Dominante' en el partido 0 - 7 Wilki Wrocław Alineación oficial del equipo 'Wilki Wrocław' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Dominante

Goles Goles

  • 103 Minuto 61 (Gol por la derecha): Passava el minut 61 del matx, quan l'atent Demetrio Salata va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Wilki Wrocław

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Aldo Zappa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 42 (Gol de penalti): Al minut 42 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de FC.WW, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ariel Hajdamowicz va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Zdzisław Kurek de FC.WW l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 51 de partit.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): FC.WW va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Ariel Hajdamowicz va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Zdzisław Kurek va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaime Brys després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pierpaolo Maestroni va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Krystian Małycha es va quedar sol davant del porter, al minut 44. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 288 Minuto 52 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del FC.WW, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 52 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.