Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225313

Amistoso (Int., RC) 731225313 Información oficial sobre el partido 731225313 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Kyrios77 Alineación oficial del equipo 'Kyrios77' en el partido 3 - 2 Pinten Bastos Alineación oficial del equipo 'Pinten Bastos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kyrios77 Alineación oficial del equipo 'Kyrios77' en el partido 3 - 2 Pinten Bastos Alineación oficial del equipo 'Pinten Bastos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,2 % 36,5 % 29,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kyrios77

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 30 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Toralf Aschersleben llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 121 Minuto 56 (Gol por el centro): Kyrios77 va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 56 Toralf Aschersleben va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Nicolae Dur va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Kyrios77 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Khalid Ramez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Vázquez.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pedro Vázquez al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Toralf Aschersleben va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Leiton de Kyrios77 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pinten Bastos

Goles Goles

  • 162 Minuto 31 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 31, quan Manuel Insurandiaga va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, Pinten va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan Aleksey Nekipelov va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pinten a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Urban Lahrman va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Pinten va anar a parar a la dreta de l'atac on en Olegario Hinojosa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maximiliano Flons de Pinten es va guanyar la targeta groga merescudament.