Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225215

Amistoso 731225215 Información oficial sobre el partido 731225215 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido 5 - 1 Carreteros FS Alineación oficial del equipo 'Carreteros FS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Por Amor Al Arte Alineación oficial del equipo 'Por Amor Al Arte' en el partido 6 - 1 Carreteros FS Alineación oficial del equipo 'Carreteros FS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Por Amor Al Arte

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Amor contenien la respiració mentre en Josu Pérez Camacho s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Salvador Ferrara de Amor va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Amor eren letals, i Marcin Bebak va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Amor va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josu Pérez Camacho progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Amor va augmentar la diferència quan Josu Pérez Camacho no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gustav Lind al minut 27 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Diego Malvárez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 90 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Raúl Millarengo després que el jugador de Amor li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Carreteros FS

Goles Goles

  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Àngel Ramon Bos va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 67 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de José Ramón Aísa va ser clau en la jugada d'atac de Carreteros al minut 67, quan ell mateix va fer una passada brutal a 许 (Xu) 鼎江 (Dingjiang), que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.