Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224902

Amistoso (Int.) 731224902 Información oficial sobre el partido 731224902 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 3 - 5 Club Canes Alineación oficial del equipo 'Club Canes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
rivercanyes Alineación oficial del equipo 'rivercanyes' en el partido 1 - 2 Club Canes Alineación oficial del equipo 'Club Canes' en el partido
Tiene suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

rivercanyes

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Daniel González-Remusgo va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. rivercanyes empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.
  • 116 Minuto 48 (Gol evento especial rápido + pase): Marco Almeida va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ramón Guilisasti, que no va fallar i va marcar el 2 - 3.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, rivercanyes aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Martín Velasco Mendoza va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): Amb 25 minuts disputats, Zeno Zwüsler gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Lorenzo Álamo va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): rivercanyes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Daniel González-Remusgo des de l'esquerra va sortir desviat.

Club Canes

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Canes va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Hector Borja va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Canes va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 26. Lásaro Tacaná va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 27 (Gol de penalti): Canes va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 3, quan Hector Borja va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 172 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Canes prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Masaya Terán.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Matías Verón va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 3 - 5 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 57 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Severo Ureña va fer al minut 57 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Lásaro Tacaná, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.