Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224778

Amistoso (Int.) 731224778 Información oficial sobre el partido 731224778 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

FC Yoko Boko Alineación oficial del equipo 'FC Yoko Boko' en el partido 6 - 1 Widley Warriors Alineación oficial del equipo 'Widley Warriors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FC Yoko Boko Alineación oficial del equipo 'FC Yoko Boko' en el partido 6 - 0 Widley Warriors Alineación oficial del equipo 'Widley Warriors' en el partido
Tiene un resultado normal 5.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Yoko Boko

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iulian Bădoiu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Yobo es posava per davant 1 a 0.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Yobo i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 21 minuts de joc. Mentre en Giuseppino Balduit el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrei Pavel es va introduir dins la defensa central al minut 28, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Iulian Bădoiu va augmentar l'avantatge de Yobo a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 52, Bogdan Milian va pentinar un córner cap al segon pal que Romeo Apostol va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Yobo a 6 - 1. Umut Kazanhan va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Giuseppino Balduit va fallar un penal al minut 68.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 26, Iulian Bădoiu de Yobo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Widley Warriors

Goles Goles

  • 151 Minuto 24 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 24, el jugador visitant Silvestre Sá va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 80, quan un error defensiu va deixar Stuart Samson completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harrison Falconer de Warriors es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Christian Gale-Sewell de Warriors va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.