Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223415

Amistoso (Int.) 731223415 Información oficial sobre el partido 731223415 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido 1 - 3 Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Narcea Alineación oficial del equipo 'S.D. Narcea' en el partido 1 - 1 Jolla F. C. Alineación oficial del equipo 'Jolla F. C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,7 % 38,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Narcea

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Narcea va ser Floro Peralta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Narcea van sortir al contraatac al minut 37, però Asdrúbal Briceño va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Al minut 61, Luis Aldana Amaya quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cristiano Ponce hauria d'haver estat gol al minut 70 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Antonio Ungía, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Jolla F. C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Jolla al minut 24. Leontiy Kirshin va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 170 Minuto 33 (Gol de falta): Leontiy Kirshin va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 33. 1 - 2 per a Jolla.
  • 118 Minuto 72 (Gol evento especial córner peinado): Luis Alejandro Nogueira va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Jolla, Luciano Bulat, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Luciano Bulat va ridiculitzar a en Cristiano Ponce amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Alejandro Nogueira de Jolla va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.