Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223009

Amistoso (Int.) 731223009 Información oficial sobre el partido 731223009 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

fc Sanya Alineación oficial del equipo 'fc Sanya' en el partido 5 - 0 Coolchester Bielsko-Biała Alineación oficial del equipo 'Coolchester Bielsko-Biała' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc Sanya Alineación oficial del equipo 'fc Sanya' en el partido 3 - 0 Coolchester Bielsko-Biała Alineación oficial del equipo 'Coolchester Bielsko-Biała' en el partido
Tiene suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc Sanya

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Corria el minut 40 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Wietse De Spiegeleer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, Sanya va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alessio Nuovo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Wietse De Spiegeleer va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Radomir Dobrzański per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 0
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Sanya va augmentar la diferència quan Maximilian Obreskoff no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Daniele Steffan va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 78 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Alessio Nuovo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sanya se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Janusz Bednarczuk va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gerd Angermair rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Passaven 67 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gigi Baudino va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Daniele Steffan de Sanya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Coolchester Bielsko-Biała