Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222646

Amistoso (Int.) 731222646 Información oficial sobre el partido 731222646 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C. Badia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Badia City' en el partido 1 - 3 Club l'Amico Alineación oficial del equipo 'Club l'Amico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. Badia City Alineación oficial del equipo 'F.C. Badia City' en el partido 3 - 4 Club l'Amico Alineación oficial del equipo 'Club l'Amico' en el partido
Tiene mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,0 % 42,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Badia City

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Arin Telles arribés a peus de Raul Carvalho, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Badia el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Badia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 黄 (Huang) 孝靖 (Xiaojing) en un 1 contra 1 amb el porter Simone Ruffinoni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Badia va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 黄 (Huang) 孝靖 (Xiaojing) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Raul Carvalho de Badia va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Badia va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Nikolay Chekov la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Arin Telles va estar a punt de marcar al minut 86 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Club l'Amico

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Passats 20 minuts de partit, lAmico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Osvaldo Frizzera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Andrea Tosto que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Andrea Tosto va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Concetto Ferlin, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Concetto Ferlin va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Céderique Vrijsen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.