Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222190

Amistoso (Int.) 731222190 Información oficial sobre el partido 731222190 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

FC Hardface Alineación oficial del equipo 'FC Hardface' en el partido 3 - 3 SRPSF Alineación oficial del equipo 'SRPSF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Hardface Alineación oficial del equipo 'FC Hardface' en el partido 2 - 0 SRPSF Alineación oficial del equipo 'SRPSF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hardface

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Albrecht Baumans va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 20.
  • 110 Minuto 84 (Gol de falta): FCH equilibrava els comptes al minut 84 quan en Javier Torres va transformar una falta en el 2 a 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gumersindo Pascual, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a FCH per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauricio García-Herreros, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gumersindo Pascual va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Marcos Olozaga del FCH ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leon Okkels va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Tiago Fernandes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Boris Stamenov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Leon Okkels de FCH va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

SRPSF

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Jacinto Teixeira va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, SRPSF, al minut 7. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): En Ivo Manuel Reis entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SRPSF, un peu providencial d'en Alexandrino Pinto va situar el 1-2 al panell digital.
  • 173 Minuto 89 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jacinto Teixeira va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): SRPSF quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alexandrino Pinto va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Orlando Cardona de SRPSF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.