Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222004

Amistoso (Int.) 731222004 Información oficial sobre el partido 731222004 en Hattrick

01.05.2024 14:00:00

BOHEMIA VICTORIA Alineación oficial del equipo 'BOHEMIA VICTORIA' en el partido 5 - 1 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
BOHEMIA VICTORIA Alineación oficial del equipo 'BOHEMIA VICTORIA' en el partido 8 - 0 SKODERIA Fürstenwalde Alineación oficial del equipo 'SKODERIA Fürstenwalde' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BOHEMIA VICTORIA

Goles Goles

  • 111 Minuto 18 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 18, Paavali Puumalainen de VICTORIA empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Oci. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ettore Astazi la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del VICTORIA es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 58.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ettore Astazi va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, VICTORIA va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Daniel Forst, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de VICTORIA a 5 - 1. Dagomar Heitzinger va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): VICTORIA va estar a punt de posar-se per davant al minut 12 però Ettore Astazi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Dagomar Heitzinger va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 16 minuts, en Ettore Astazi no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): VICTORIA va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lukáš Sup va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Martin Haß.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): En Francesco Grossi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

SKODERIA Fürstenwalde

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Oci va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Alfred Graf-Kunauer, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.