Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221840

Amistoso (Int.) 731221840 Información oficial sobre el partido 731221840 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido 0 - 2 FC Bohyn Alineación oficial del equipo 'FC Bohyn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Massamam United Alineación oficial del equipo 'Massamam United' en el partido 2 - 0 FC Bohyn Alineación oficial del equipo 'FC Bohyn' en el partido
Tiene mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Massamam United

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Massamam per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Harald Taschner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Adrià Escribà va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Torres de Massamam es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Bohyn

Goles Goles

  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Volkmar Rickauer de Bohyn va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 184 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Gianvito Besuschi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cédrik Gabin de Bohyn es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Volkmar Rickauer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cédrik Gabin va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Bohyn va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.