Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221476

Amistoso (Int.) 731221476 Información oficial sobre el partido 731221476 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

SuS BW Sünninghausen Alineación oficial del equipo 'SuS BW Sünninghausen' en el partido 5 - 3 New Radicals Alineación oficial del equipo 'New Radicals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SuS BW Sünninghausen Alineación oficial del equipo 'SuS BW Sünninghausen' en el partido 2 - 4 New Radicals Alineación oficial del equipo 'New Radicals' en el partido
Tiene bastante suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,9 % 0,9 % 87,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SuS BW Sünninghausen

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Nick Zotke va donar a BW Sghs. un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BW Sghs. pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nick Zotke va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): BW Sghs. va aconseguir el 3 - 0 quan Ottmar Bohus va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BW Sghs. a 5 - 3. Vyacheslav Shukalov va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El BW Sghs. ho intentava per la dreta per mitjà de Marek Neugebauer, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 290 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Ottmar Bohus va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 15 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Danilo Zampagna s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Leandro Floto de BW Sghs. es va guanyar la targeta groga merescudament.

New Radicals

Goles Goles

  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Francesco Piccirillo, corrent com un esperitat, superà primer Wolf Hammermayer per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 154 Minuto 81 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 2 va ser László Tóth. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 109 Minuto 88 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Roberto Tropeano després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de BW Sghs. Ottmar Bohus, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 4 - 2.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Peter Jacobsson va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Radicals en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Roberto Tropeano marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Peter Jacobsson que va xutar a fora per molt poc.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Radicals va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 43 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Luciano Muolo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Radicals havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Quagliarella de Radicals va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.