Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221183

Amistoso (Int.) 731221183 Información oficial sobre el partido 731221183 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

FC Breizh 56 Alineación oficial del equipo 'FC Breizh 56' en el partido 2 - 6 Jan & Martina Team Alineación oficial del equipo 'Jan & Martina Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Breizh 56 Alineación oficial del equipo 'FC Breizh 56' en el partido 3 - 4 Jan & Martina Team Alineación oficial del equipo 'Jan & Martina Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,7 % 24,3 % 49,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Breizh 56

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Allan Jouin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Allan Jouin va estar a punt d'empatar per a Breizh quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro José Escamilla va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Allan Jouin va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Breizh va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 49 que Pedro José Escamilla no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Allan Jouin va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 76 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Mattias Guffroy no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Jan & Martina Team

Goles Goles

  • 125 Minuto 2 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Belmiro Yagüe va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.
  • 164 Minuto 3 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En David Marín Valle va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Xiker Berezibar que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Martina agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Nardo Bestilleiro amb mestria.
  • 180 Minuto 47 (Gol de falta): Al minut 47, una falta xutada per David Marín Valle va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Martina. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Xiker Berezibar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 72, i va fer pujar el 2 - 5 per a Martina.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Xiker Berezibar va augmentar l'avantatge de Martina a 2 - 6 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Aliecer Trillo de Martina va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.