Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220676

Amistoso (Int., RC) 731220676 Información oficial sobre el partido 731220676 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido 2 - 3 Statare FC Alineación oficial del equipo 'Statare FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
trencagel Alineación oficial del equipo 'trencagel' en el partido 2 - 4 Statare FC Alineación oficial del equipo 'Statare FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trencagel

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Iván Menga va donar a trencagel un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 104 Minuto 103 (Gol de penalti): Al minut 103, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Félix Abella va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 es va veure una gran oportunitat per a trencagel per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jaime Benlliure, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): trencagel va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Iván Menga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luiz Valparaíso.

Statare FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 41, quan Reimund Davideit va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Reimund Davideit que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Statare.
  • 184 Minuto 97 (Gol de penalti): Al minut 97 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Statare, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Álvaro Ricardo Rocha va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Al minut 11 de partit, Paolo Biavia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Statare va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Tomé Pontes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Tomé Pontes ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Álvaro Ricardo Rocha va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): João Miguel, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 67 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Eran Oyaert va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jordi Cañellas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 240 Minuto 75 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Statare van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 75 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Álvaro Ricardo Rocha, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 274 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Álvaro Ricardo Rocha que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.