Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219470

Amistoso (Int.) 731219470 Información oficial sobre el partido 731219470 en Hattrick

01.05.2024 14:20:00

F.C. Black Diamond Alineación oficial del equipo 'F.C. Black Diamond' en el partido 1 - 3 Lokomotiv Płock Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Płock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
F.C. Black Diamond Alineación oficial del equipo 'F.C. Black Diamond' en el partido 2 - 7 Lokomotiv Płock Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv Płock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Black Diamond

Goles Goles

  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Passats 42 minuts, Dragoş Bezeriţă, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Diamond es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Kale Gabunia va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Diamond.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Julián Inurriza del Diamond ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 44 quan Dragoş Bezeriţă de Diamond gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lokomotiv Płock

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 80 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Wulfram Lengerer.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Benjamin Drvendžija, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Giancarlo Murgita va aprofitar un error defensiu al minut 83, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Lokomotiv.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 55 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Muaz Aypolat va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.