Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219246

Amistoso (Int.) 731219246 Información oficial sobre el partido 731219246 en Hattrick

01.05.2024 04:00:00

Celta Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'Celta Santa Cruz' en el partido 3 - 1 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celta Santa Cruz Alineación oficial del equipo 'Celta Santa Cruz' en el partido 2 - 2 setter Alineación oficial del equipo 'setter' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,7 % 53,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celta Santa Cruz

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Celta contenien la respiració mentre en Pavao Berak s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Henri Käpylä la va rematar Pavao Berak amb una magnífica volea que va fer pujar per a Celta el 2 - 0.
  • 136 Minuto 88 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Sergio García s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Mario Deiretsbacher, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 86 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Trevor Kneale, el jugador de Celta va ser expulsat al minut 86.

setter

Goles Goles

  • 152 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, setter va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Adulfo Hinojosa va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): setter va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sergio García es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): setter va estar a punt d'empatar al 17 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de 俊輔 (Shunsuke) 中島 (Nakajima) que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 30 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eric Mittendorfer va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 36, quan un error defensiu va deixar Jordi Tornamorell completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Fernando Naranjo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Krisztofer Csepregi.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): setter va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 56 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 243 Minuto 68 (Ocasión de contra por la derecha): Gabriel Amores va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de setter que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Sergio García va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Krisztofer Csepregi no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Corp de setter es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.