Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219199

Amistoso (Int., RC) 731219199 Información oficial sobre el partido 731219199 en Hattrick

30.04.2024 22:45:00

Pōpō Alineación oficial del equipo 'Pōpō' en el partido 4 - 1 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pōpō Alineación oficial del equipo 'Pōpō' en el partido 2 - 0 SonikTeam II Alineación oficial del equipo 'SonikTeam II' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pōpō

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador Kalani Teiho de Pōpō, després de 2 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 65 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Pōpō va estar a punt d'arribar en un córner. En Pierre-Édouard Marin va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Keanu Siu de Pōpō va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Kalani Teiho anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a Pōpō.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kanoa Marere va xutar fora per a Pōpō, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): Tomas Danger de Pōpō va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Daniel Vergés-Tapiró s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 3 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Pōpō Moana Mairau no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Daniel Vergés-Tapiró es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 1.

SonikTeam II

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 25 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de SonikTeam. Francisco González Castejón el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SonikTeam, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Josep Llodrà va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 68 (Ocasión de contra por la izquierda): SonikTeam van sortir al contraatac al minut 68, però Fernando Palacios va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): SonikTeam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 73, però Jordi Saenz Romero va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 103 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 103 minuts, el SonikTeam va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Francisco González Castejón xutant per a SonikTeam va fer anar la pilota just on la volia, però Moana Vahirua, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SonikTeam David Enrique Selva, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Moana Vahirua. El marcador continuava 2 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Jordi Saenz Romero de SonikTeam va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 1.