Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218558

Amistoso 731218558 Información oficial sobre el partido 731218558 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Foskitos Team Alineación oficial del equipo 'Foskitos Team' en el partido 0 - 4 Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Foskitos Team Alineación oficial del equipo 'Foskitos Team' en el partido 0 - 1 Pallars Auvelles Alineación oficial del equipo 'Pallars Auvelles' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Foskitos Team

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Oscar Municoy va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Foskitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Freddy Rigters de Foskitos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oscar Municoy de Foskitos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Freddy Rigters se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Pallars Auvelles

Goles Goles

  • 174 Minuto 35 (Gol de penalti): Hossein Amir Mohammadi va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Auvelles l'avantatge per 0 - 2. Víctor Pallares en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Al minut 70 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Auvelles, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Hossein Amir Mohammadi va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Pavol Zapletal va ser l'anotador del 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Auvelles que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Rueda Vicioso, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Auvelles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En José Julio Abas ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 59 (Ocasión de falta): Hossein Amir Mohammadi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.